Sarcina este o perioadă deosebită în viaţa unei femei şi în viaţa unui cuplu. Pentru a face perioada de sarcină mai uşoară şi pentru a vă răspunde la toate întrebările, Asociaţia pentru Femei Gynia în colaborare cu Banca de Celule Stem Cord Blood Center şi Clinica Gynia organizează cursuri perinatale pentru viitoarele mămici. În cadrul acestor cursuri vă oferim îndrumări din partea unor cadre specializate: medici, moaşe, asistente, psiholog, nutriționist, kinetoterapeut.

Fiecare curs va fi urmat de o oră de gimnastică a gravidei. Pe lângă exerciţiile fizice adaptate sarcinii, importante în pregătirea organismului pentru susţinerea travaliului, veţi avea ocazia să învăţaţi metodele de relaxare şi tehnicile de respiraţie menite să amelioreze durerea în timpul naşterii. De asemenea, vor fi atinse şi subiecte legate de perioada lăuziei.

Atenție, din 1 octombrie 2019 se schimbă ziua și ora cursului! Am mutat cursul și gimnastica gravidei la o oră mai târzie să fie accesibilă și gravidelor care mai lucrează.

Vă aşteptăm cu drag deci în fiecare marți, de la ora 17:30 la POWER BUSINESS CENTER ( adresa: Calea Dorobanţilor nr. 18-20, etajul VII.).

CURSURILE SUNT GRATUITE !

PROGRAM SI TEMA CURSULUI

Gimnastica gravidelor

Gimnastica gravidelor

Gimnastica gravidelor

Gimnastica gravidelor

Gimnastica gravidelor

DataTema cursului
7 ianuarie 2020GIMNASTICA PRE-ȘI POSTNATALĂ. DIASTAZA ABDOMINALĂ POSTPARTUM - as. Katona Melinda - asistentă OG, kinetoterapeut
14 ianuarie 2020NAŞTEREA "NATURALĂ" - as. Hedeşiu Iulia - as. princ. OG, moaşă
21 ianuarie 2020ŞI EU VREAU SĂ ALĂPTEZ… - as. Mihuț Dora - asistentă neonat., consilier în lactație
28 ianuarie 2020GRAVIDA CU RISC - dr. Vlad Ana - medic primar OG
4 februarie 2020BEBELUŞUL ACASĂ- dr. Trăistaru Traian - medic primar neonatologie
11 februarie 2020METODE DE REDUCERE A DURERII ÎN TRAVALIU ȘI LA NAȘTERE - as. Copăcel Angela - as. princ. OG, moaşă
18 februarie 2020NAŞTEREA "NATURALĂ" VS. NAŞTEREA ASISTATĂ ACTIV - dr. Zsigmond István - medic primar OG
25 februarie 2020ECOGRAFIA 3D. FOLOSEŞTE SAU AMĂGEŞTE? - dr. Ormindean Vlad - medic specialist OG