Sarcina este o perioadă deosebită în viaţa unei femei şi în viaţa unui cuplu. Pentru a face perioada de sarcină mai uşoară şi pentru a vă răspunde la toate întrebările, Asociaţia pentru Femei Gynia în colaborare cu Banca de Celule Stem Cord Blood Center şi Clinica Gynia organizează cursuri perinatale pentru viitoarele mămici. În cadrul acestor cursuri vă oferim îndrumări din partea unor cadre specializate: medici, moaşe, asistente, psiholog, nutriționist, kinetoterapeut.

Fiecare curs va fi urmat de o oră de gimnastică a gravidei. Pe lângă exerciţiile fizice adaptate sarcinii, importante în pregătirea organismului pentru susţinerea travaliului, veţi avea ocazia să învăţaţi metodele de relaxare şi tehnicile de respiraţie menite să amelioreze durerea în timpul naşterii. De asemenea, vor fi atinse şi subiecte legate de perioada lăuziei.

Vă aşteptăm cu drag în fiecare miercuri, de la ora 13:00 la POWER BUSINESS CENTER ( adresa: Calea Dorobanţilor nr. 18-20, etajul VII.).

CURSURILE SUNT GRATUITE !

Gimnastica gravidelor
DataTema cursului
8 mai 2019GRAVIDA CU RISC - dr. Vlad Ana - medic primar OG
15 mai 2019NAŞTEREA "NATURALĂ" VERSUS NAŞTEREA ASISTATĂ ACTIV - dr. Zsigmond István - medic primar OG
22 mai 2019BEBELUŞUL ACASĂ - dr. Trăistaru Traian - medic primar neonatologie
29 mai 2019NAŞTEREA NATURALĂ - as. Hedeşiu Iulia - asistentă principală OG, moaşă
5 iunie 2019INFECȚIILE ÎN SARCINĂ. PERICOL ASCUNS? - dr. Lupan Cristina - medic primar OG
12 iunie 2019METODE DE REDUCERE A DURERII ÎN TRAVALIU ȘI LA NAȘTERE - as. Copăcel Angela - asistentă principală OG, moaşă
19 iunie 2019ASPECTE PSIHOLOGICE LEGATE DE SARCINĂ - Rápolti Kinga - psiholog
26 iunie 2019NAŞTERE FĂRĂ DURERE. ANESTEZIA PERIDURALĂ - dr. Pintea Daniela - medic primar ATI